Ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn! Lees hieronder wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten.
Sigrid Brands Geerts
Sigrid Brands Geerts
2023-12-20
Super blij met onze nieuwe mooie schutting! Top service! Heel tevreden!
niet zichtbaar
niet zichtbaar
2023-10-08
In april 2023 heeft Jansen naar volle tevredenheid schutting geplaatst. De werkzaamheden zijn netjes en vlot uitgevoerd. Omdat de schutting deels samen met de buren werd geplaatst hebben we ook netjes een gesplitste offerte ontvangen. Tijdens het plaatsen was er goed met ons en onze buren gecommuniceerd om de schutting op de juiste plaats neer te zetten. Wij zijn erg blij met geleverde werk en de goede prijs/kwaliteitverhouding.
Ralph Wolters
Ralph Wolters
2023-09-13
Topservice, vriendelijk en goede kwaliteit.
Dave
Dave
2023-06-17
Mocht je kwaliteit willen en persoonlijk geholpen worden dan is dit bedrijf echt top. Ik kan alleen maar zeggen vakwerk en kwaliteit. Als ze bezig zijn dan zie je meteen waar je voor betaald. Communicatie, vakwerk en de persoonlijke touche. Het is dat je geen 6 sterren kunt geven anders had dit bedrijf ze zeker gekregen. Kan helaas geen foto’s plaatsen, maar bedankt en succes verder met je bedrijf. Menigeen kan een voorbeeld nemen aan dit bedrijf.
Addie de Jong
Addie de Jong
2023-06-16
Op afgesproken tijd aanwezig, gelijk uitladen en aan het werk. Alles is met veel deskundigheid geplaatst en op maat gemaakt. Echte vakmensen die ondanks de 30 graden , doorgaan. Veel bewondering voor beide mannen, want de werkomstandigheden waren ronduit slecht met deze hitte! En dan toch super vakwerk afgeleverd! Na afloop alles echt keurig opgeruimd. Een grote aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan! Bedankt mannen!
Ramon
Ramon
2022-09-27
Erg netjes! Zowel personeel als resultaat. Het betreft echte professionals, de schutting is erg netjes gezet. Alles in overleg en met hun ervaring gezet. Wij hadden het idee om de poort op een andere plek te zetten, dit zou echter pasvakken opleveren. Op aanraden niet gedaan en wauw… zo veel strakker. Personeel is beleefd en erg netjes. Alles is aan het einde opgeruimd, niets meer te zien… alleen een geweldige schutting! Ik beveel A Janssen Montage echt aan, echte vakmannen met een geweldig resultaat.
Monica Privé
Monica Privé
2021-04-18
Erg oplossingsgericht, super mooie schutting en ook nog eens goede professionele service. Fijne mensen om mee samen te werken.
Frans Damen
Frans Damen
2019-11-05
Super tevreden met de geplaatste schutting en twee poorten!! Snel en vakkundig geplaatst. Goed contact gehad.